Personliga verktyg
Du är här: Hem Nyheter Nyhet! Spektrumanalysator för mätningar på 6-24GHz
 
Dokumentåtgärder

Nyhet! Spektrumanalysator för mätningar på 6-24GHz

Spectrum Compact är en ultralätt och superkänslig spektrumanalysator för fältmätningar för radiolänkar på de licensbelagda frekvensområdena mellan 6GHz och 24GHz.

Spectrum Compact spektrumanalysator är ett mycket känsligt instrument, som kan mäta fältstyrkor på -105 dBm.

Det handhållna instrumentet har resistiv LCD pekskärm. Enheten som väger endast 300g, är batteridriven och ger upp till 4 timmar drift. Vid mätplatsen behövs ej annan utrustning.

Spectrum Compact är ett ypperligt verktyg för teknikerna vid installationer av mikrovågslänkar och på platsen kartläggningar.

Instrumentets grafiska gränssnitt är intuitivt och lätt att använda. Analysatorn samlar in data från alla spektets skanningar och registrerar minsta störning. Med spektrumanalysatorn följer PC-baserad mjukvara, som utför noggrann processering och analys.

Spectrum Compact har utvecklats av SAF Tehnika för allmänt bruk. Det går alltså att utföra mätningar av mikrovågslänkar av vilken tillverkare som helst genom att använda SMA adapter.

Spektrumanalysatorn kan inhandlas som enskild produkt, eller i form av en Kit där det även ingår en skydds-och transportväska med tilläggsutrustning. Du kan även beställa tilläggsutrustningen skilt för sig och i den ingår bl.a. läderetui, USB laddare, adapters och förstärkare.

Sist men inte minst, Spectrum Compact är i en ny attraktiv prisklass!

Kontakta oss genast idag och be om offert!

 

Files:

Produktblad   2.3 MB 
Spectrum Compact